BM Industri

Vores site bmindustri.dk er lagt sammen med lervad.com.

 

I 2011 flyttede Lervad A/S sine aktiviteter fra Askov ved Vejen til Nørre Aaby på Fyn, hvor virksomheden samtidig overtog en række aktiviteter drevet under navnet BM Industri. Det drejede sig hovedsageligt om underleverandørarbejde med produktion af OEM produkter og almindeligt inventar. Det naturlige valg var, at den samlede virksomhed tog navnet BM Industri A/S med Lervad A/S som aktivt binavn.

I de senere år har vores aktiviteter i stigende grad koncentreret sig om vores egne produkter og projektløsninger med udgangspunkt i vores stærke brand "Lervad". Vi har derfor i 2024 valgt at genaktivere Lervad A/S som vores primære navn.

Under brandet "Lervad" markedsføres et program af arbejdsborde og opbevaringsmøbler til værkstedsindretning. For hovedparten indgår programmet i værksteder på skoler og undervisningsinstitutioner i Danmark og udvalgte udenlandske markeder.

Inventarløsningerne suppleres af et program af paneler, som markedsføres under brandet "Flexpanel". Disse løsninger indgår for hovedparten i renoveringsprojekter i den danske byggebranche.

Vi er som virksomhed den samme med de samme kompetencer inden for træbearbejdning og overfladebehandling. Og vi vil fortsat sevicere vores trofaste kunder, der i mange år har kendt os som BM Industri, selvom dette navn vil udgå.